maanantai 16. marraskuuta 2009

Spring 2010

Olen ihan varmana kipeä ja ainakin varmaakin varmemmin tylsistynyt. Sain kuitenkin jotain aikaiseksi:
Tänään tein katselmusta kevään 2010 Runway- näytösten antimista silmällä pitäen tulevia vaateostoksiani, joita voisin alkaa tekemään vähän miettien kevätmuotiakin.
Osa mallistoista oli hyvinkin järkyttäviä mutta joillain suunnittelijoilla oli osunut oikeinkin nappiin. Etenkin ihastuin Alexander Wangin ensi kevään mallistoon! Kivan sporttinen ja erilainen! Mutta kokonaisuudessaan ensi kevään tuuliin kuuluu taas kerran pastellisävyt, erilaiset kuosit, materiaalit ja niiden yhdistely, röyhelöt (hyi) ja ainakin jos D&G:n mallistoa on uskominen niin myöskin cowboytyyli ja farkku kuuluu myös ensi kevääseen!
Tässä vähän koosteita lemppareista ja ei niin lemppareista:
Eniten Vivienne Westwoodin näytöksessä hätkähdytti mallien maalatut naamat, pelottavaa!Vaatteet olivat rentoja ja monivärisiä. Vihdoinkin pääsee eroon harmaan sävyistä ja mustasta, vaikka sitäkin näkyi ainakin vähäsen joka mallistossa, jota selasin!
Victor&Rolf olivat muiden muun muassa innostuneet pastellisävyistä. Röyhelöillä oli tehty ihania pikku yksityiskohtia ja liioiteltu muotoja ja tuotu niitä esiin! Hauskaa!
Marc Jacobsin mallisto oli hyvin sekailainen: täynnä eri värejä, kuoseja, materiaaleja ja tietty myös RÖYHELÖITÄ! Huomatkaa näidenkin mallien kokonaan maalatut naamat!
Louis Vuittonin kevätmallisto oli yksi lemppareistani! Siinä oli ihanasti yhdistelty ruutua, raitaa ja kukkakuoseja sun muita! Myös materiaalien yhdistely jatkuu. JA IHANAT AFROKAMPAUKSET!
Tämä , jos mikä innosti minua! Alexander Wang! Jo monesta blogista olen lukenut Wang-letti testauksista ja olen sitä itsekin kokeillut. Tykkäsin. Samantapaisia lettikampauksia näkyi myös Miu Miun catwalkilla. Toinen inspiroiva tekijä on malliston sporttisuus ja alle polven yltävät sukat! Wangin mallisto oli myös hyvin harmaa ja ruskea verrattuna moniin muihin pastellimallisoihin!
IHANA IHANA AINA IHANA JEREMY SCOTT! Rakastan niin hänen mallistojensa leikkisyyttä ja lapsimaisuutta! Tämäkin Kiviset ja Soraset mieleen tuova kevätmallisto on niin hauska, että voisin jopa hommata tuollaisen mekon! Ja huomatkaa, farkkua myös!
Minua ei niinkään iskenyt D&G:n cowboy-tyylinen mallisto. Jotkut asukokonaisuudet olivat ihan mukiinmeneviä , mutta jotkut taas liian lehmityttömäisiä minun makuuni. Farkusta olen innostunut ja bootsit menee mutta ei ei enää liikahapsuja ja tuollaisia röyhelöhameita jooko!
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
-Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti