sunnuntai 12. elokuuta 2012

Crab feast

Eilen vietimme jokavuotisia, todella suurenmoisia rapujuhlia. Koska mökki ei vieläkään ole valmis, vietettiin kinkereitä meillä kotona. Itsehän olen allerginen rapuihin, joten tyydyin syömään paahtoleipiä kanan kanssa ja ottamaan snapseja siinä missä muutkin. Onneksi sää oli kohtuu hyvä ja aurinkokin paistoi niin saatiin vietettyä oikein kiva ilta kuistilla ja takapihalla. Olin miettinyt muutaman rapulympia-lajin, joissa sitten mittelöitiin illan mittaan. Tatulla oli omat pökäleen metsästys kisat takapihalla, joten hän osallistui vain lapsiystävällisiin lajeihin kuten tulitikun heittoon rykäisten tikun toisiksi pisimmälle (mitä pirua?!).
Oli oikein hauskaa ja taidettiin me Antin kanssa voittaa Aliastatournamentikin tältä vuodelta. Jostain syystä olin koko päivän aika väsähtäneellä tunnelmalla liikenteessä, joten menin muita vähän aikaisemmin tutimaan. Ei haitannut, sillä aamulla jaksoin herätä iloisena etsimään kämppää ja katsomaan Totoroa muksujen kanssa!
Ensi viikko meneekin sitten kamutsuja tapaillessa ja uudelleen pakkaillessa matkakamoja , jihii!
_DSC1008
_DSC1002
_DSC1011
Photobucket
_DSC1006
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

 1. Hiukka kivannäköisiä noi ravut !:)

  siqudk0.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähä ne oli kyllä tosi hauskoja, kun niitä oli niin eri näkösiä ja kokosia ja värisiä ja vaikka mitä. Todella kuvauksellisia veikkoja ;D

   Poista