lauantai 8. syyskuuta 2012

Happy Bubbles.

Maalailut hoideltu taas näiltä tiimoilta, leivottu parit omenapiirakat, tehty sirkusesitys, juotu kaakaota, syöty suklaata(...), käyty lenkillä ja muutenkin rentouduttu perheen kanssa kotona.
Eilen kyllä tosiaan olin Sainalla ja vietettiin rauhallista iltaa omenapiirakan merkeissä ja höpöteltiin kuulumisia. Eksyttiin me yksille Panimoonkin, jossa oli jotkut todella villit kiinteistövälittäjien pippalot.. Koko Hämppä on nykyään niin kuollut jotenkin, ei ristinsielua missään! Ennen, kun oltiin nuoria ja villejä, tuntui että joka puolella olisi ollut paljon tuttuja, menoa ja meininkiä. Miten nyt ei enää ole niin? No, ehkä ollaan kasvettu sen vaiheen yli kenties.. En tiedä.
Maiju ja muksut tulivat täksi päiväksi käymään ja oli kyllä ihana temmeltää Tatun ja Jennin kanssa pitkästä aikaa. Sain vihdoin ja viimein antaa Bulgarian tuliaisetkin, joista onneksi paljolti pidettiin. Leivoin myöskin tänään omsupiirakan oman puun omenoista ja se oli kyllä ihan ylihyvää nam nam! Pitää kerätä noita möykkyjä mukaan kämpillekin, pakko.
Iltasella käytiin Maiksin ja Ellun kanssa pitkästä aikaa kolmisin lenkillä. Tultiin vielä meille kaakaolla ja fiilis oli aivan samanlainen, kuin joskus 15 vuotiaana - Makoiltiin mun sängyllä ja juoruiltiin vain ilman mitään suurempia huolia. Voi tuli niin nostalginen olo. Jotenkin niitä aikoja hiukan kaipaa kaikkine karmeuksineenkin.
Huomenna taas takaisin kohti Helsinkiä. Parit esseet tässä pitäisi vielä vääntää ennen maanantaita hyi.. Koulunkäynti on rankkaa. En silti valita, koska tiedänn  tämän olevan sitä, mitä haluan tällä hetkellä tehdä! Olen sangen tyytyväinen tämän hetkiseen elämääni. Vielä kun sen liikuntamäärän saisi normalisoitumaan...
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti