tiistai 18. syyskuuta 2012

I keep growing til I start to sneeze Blue cheese.

Tenttistressi. Sitä helpottaa viime viikkoa lyhyemmät päivät ja kunnon normalisoituminen. Tänään kävin jo tsiiguilemassa Unisportin keskustan punttiksenkin, joka oli kyllä aika pieni ja täynnä populaa. Jumppamattoakin piti jonotella, että pääsisi tekemään vatsoja lattialle.. No, toivon ryhmäliikunnalta vähän positiivisempaa kokemusta. Aion kyllä silti käydä salilla , koska sen kortin olen maksanut. Ehkä jonkun muun pisteen punttis voisi olla harvemmin asutettu..
Nyt pitäisi vaan saada vielä itsensä lukemaan ensi viikon tenttiin. Helpommin sanottu kuin tehty..Pidemmät unet ja liikunta sekä ehkä hitusen kahvia saa varmasti jo jaksamaan huomenna tsemppaamaan paremmin.
Ps. Paahdettu ruisleipä ja sinihomejuusto ovat yhdessä itse täydellisyys!
Pps. Oli ihan ylihuippua nähdä eilen Miikkaa melkein puolentoista vuoden hiljaiselon jälkeen! Huippu olet .
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kultaiset housut New Yorker, Neule Gina Tricot, Kauluspaita New Yorker, Laukku Seppälä, Kaulakoru Glitter, Kengät H&M

2 kommenttia:

 1. Nooraaaa! Minä täällä taas (Susku) hei :D Tuu mun kaa jumppaamaan! Just eilen viimeks kattelin unisportin ryhmäliikuntakalenteria ja haluisin ihan kauheesti mennä vaikka mihin, mut se ois hirmusen paljon mukavampaa kaverin kanssa :) Oma kortti on lokakuun lopulle vissiin voimassa, sitten pitäis muistaa ladata se taas vuodeks. Mutta niin, ois tositosi kivaa!

  -Susku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ihana :D Joo mennään tottakai! Tänäänkin olen menossa kuntonyrkkeilyyn! Pitää vaan sopia mihin ja milloin mennään :) yleensä mulle sopii parhaiten koulun jälkeen . laitetaan viestiä<3

   Poista