torstai 27. syyskuuta 2012

Kampin Kampitus

Koska musta on tullut aktiivinen Metron lukija, en voinut välttyä monen sivun Kampin Kampitus päivien mainokselta. Selasin tarjoukset nopeasti läpi ja huomasin Vilassa aika mahdin näköisen maihinnousutakin aika kivaan hintaankin. 
Takki oli tosiaan untuvatakki ja talvitakkia olinkin metsästämässä. Koulun jälkeen piipahdin katsastamaan, josko takista olisi vielä kokoja jäljellä ja yksi XS:hän siellä oli, mutta siitä puuttui nappi..Ei mikään paha juttu, koska eihän tässä mitään rähmäkäpäliä olla!  No, sain siitä 5 euroa bonushyvitystä ja vähän lisähommaa kun kotona painoin varaklipsunapin paikoilleen. Hintaa takilla oli siis 44 euroa. Ei paha untuvatakiksi. Malli oli vielä mukavan siro, eikä sellainen perus muumimammapönö, mitä useimmat untuvatakit ovat. Kuvaa mulla ei valitettavasti takista vielä ole, mutta eiköhän se pääse heti ruoriin kun ne kovat pakkaset alkavat tuossa parin viikon päästä.
PS. Jaksoin pitkästä aikaa tehdä Konadit kynsiin!
Photobucket

Huivi Hermes, Takki Seppälä, Neule Gina Tricot, Korvikset Seppälä, Kengät Bianco, Laukku Lindex
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

  1. oih, ihanat hiukset! Kerro ihmeessä, miten teet tuon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !:) Ei siinä sen ihmeempia tapahdu, kuin vähän tupeerausta ja hiusten veto taakse ja puoli tukkaa kiinni pompulalla, yleensä "päälishiukset eli otsatukka. Sitten vain teet pampulan ja hiusten väliin reiän, jostaa kiepautat poninhännän läpi :) Kuulostaa varmasti hankalalta, mutta on yksinkertaisuudessaan aika helppo toteuttaa.

      Poista