tiistai 4. syyskuuta 2012

Mirror mirror on the wall.

Nukuttiin viime yönä ensimmäistä kertaa meidän omassa pikku lukaalissa. Aika siistiä ja tämä kämppä on niiin huikea! Harmi vain, että vieläkin puuttuu keittiön ikkunasta verhot, kaappi on vielä maalaamatta, taulut odottaa seinille kiinnitystä, mutta muuten tämä on ihan asumiskunnossa. 
Tänään oli myös ensimmäinen kunnon koulupäivä luentoineen ja pitkine päivineen. Koulumatkakin sujui yllättävän hyvin enkä myöhästynyt kuin minuutilla eli periaatteessa en ollenkaan. Vielä on totuttautumista näihin kello 18.00 kestäviin koulupäiviin, mutta eiköhän tämä tästä rutinoidu. Hirveä työ vain saada itsensä tekemään mitään noin pitkien päivien jälkeen. Ehkä sekin helpottuu ajan kanssa.
Nyt nautin kynttilöistä ja iltapalasta ja kohta pehkuihin kunhan herra saapuisi treeneistä kotiin..
PS. Katsottiin eilen Kerro, kerro kuvastin. Se oli todella ihana, hieman erilainen lumikkisatu ja todella lapsiystävällinen sekä kaunis( vaikka Lumikilla oli yli paksut kulmakarvat..)!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Housut (UUDET 9,95) H&M, Neule Gina Tricot, Kengät H&M, Laukku 2nd hand, Kaulakoru Glitter, Sormukset Accessorize, Glitter ja Cliche

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu! Näin noi housut H&M:llä ja en olisi uskonut että ne sopii jollekin noin hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :> Mä epäilin myös kun ensin katselin niitä siinä pöydällä, mutta päällä ne näytti tosi kivoilta ja laihentaa jalkoja kivasti tuo kuvio ;)

      Poista