tiistai 11. syyskuuta 2012

Spirit of the autumn forest.

Tänään mulla oli vain yksi luento ja sekin alkoi vasta neljältä. Pitkät yöunet ja aamulenkki ihanan lämpimässä ilmassa tekivät kyllä gutaa tähän väliin. Meiltä pääsee suoraan kämpän takaa Paloheinän lenkkipoluille, mikä on kyllä ainakin mulle oikea henkireikä - Metsä niin lähellä saa olon jotenkin kotoisemmaksi ja turvalliseksi. Se tuoksukin on jo jotain niin ihanaa ja rauhoittavaa. Paljon jännittäviä polkuja ja kosteikkoja, kaatuneita puita sekä muuta jännittävää saa jokaisesta lenkkikerrasta seikkailun.Ehkä syksyn tuleminenkaan ei ole niin kammottavaa kun pääsen ihailemaan kauniita värejä tuonne metsän siimekseen.
Innostuksissamme eksyttiinkin taas kerran vähän hakoteille ja pölähdettiin Silvolaan.. No, onneksi löydettiin kartalle ja päästiin loppujen lopuksi onnellisesti kotiin.
PS. Löysin Sinille ihan ylikivan synttärilahjan!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 kommenttia:

 1. Oioioi, haluan sun kanssa tuonne lenkkeilemään! Mun on pitäny niiiin monta kertaa lähteä sinne, kun ei täältä sinne käppäile ku vartin, mutta en oo vaan saanu aikaseks. Kun tässä on lähellä malminkartanon ja kannelmäen välissä tommonen pelto/puistoalue. Siellä oon sitten lenkkeilly. Mutta haluaisin noille kunnon lenkkipoluille! :)

  -Susku

  VastaaPoista
 2. Samalla reissulla voin tarjota lenkin jälkeiset kaakaot ;)

  VastaaPoista
 3. Oo, nyt oli jo hyvä tarjous! ;D Tää kuu on kyllä mulla ihan hullun täynnä kaikkea, mutta josko ens kuussa toteutettais tämä pikku retki? :>

  -Susku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla aivan sama homma :< hirveesti tekemistä ja järkkäiltävää sun muuta vielä . Ensi kuun alusta toivon mukaan pikkasen helpottaa niin eiköhän meidän retki onnistu :)<3

   Poista