lauantai 29. syyskuuta 2012

We play in color not in black in white.

Oon saanut paljon aikaan tän päivän aikana: Heräsin aamuaikaisin syömään aamupalaa, että se kerkeisi maatua sopivasti ennen 11 alkavaa Bodypumpia. Hikitreenin jälkeen jäin vielä tunniksi Marian kanssa rentoilupuntille eli päivän urheilusuoritukset on taputeltu.
Rautian kautta kotiin imuroimaan ja tekemään kuviksen didaktiikan ennakkotehtäviä oppimispäiväkirjaa. Oikeasti kumpaakaan ei tarvitse vielä palautella , mutta halusin tehdä ne pois alta, että olisi edes vähän vähemmän kouluhommia edessä päin. Salaatin teko -> mahti hyvää illallista ja ruoan jälkeen Ticon kanssa lenkille. Se oli niin sanoinkuvaamattoman onnellinen päästessään juoksemaan vapaana pitkin peltoja. Kurjaa, kun sitä ei nyt ehditä käyttää niin usein lenkillä kun en ole täällä viikolla. Huomenna lupasin viedä Ticon vielä uudestaan niin on ainakin parin päivän lenkit juostu ja vähän saatu energiaa purettua.
Oli mulla vielä eräs homma tälle päivälle, nimittäin kirppistavaroiden laputus ja hinnoittelu. Sain urakan juuri äsken valmiiksi ja ei siihen mennyt kuin melkein kolme tuntia.. No, ompahan sekin tehty! Kamaa voi tosin tulla vielä lisää, mutta ainakin suurin osa on valmiina kirppisviikkoa varten, joka alkaa 16.10 Riihimäen Femmatorilla. Kuvamateriaalia myyntijutuista on vielä tulossa, mutta olkaa kaikki kärppänä paikalla, sillä hyvää ja vähän käytettyä tavaraa on myynnissä!
Innostuin lakkaamaan kynnetkin kut katselin Juulian ihanassa Colour me!- blogissa olevaa piparkakkureuna- kynsitutoriaalia (hyi mikä sanahirviö!) ja olihan munkin pakko kokeilla, miten se luonnistuu. Ei kovin hyvin: Mun reunuksista ei tullut kauhean pyöreitä, mutta varmaan tässäkin harjoittelija tekee mestarin joten ei kun tekemään uusiksi.
PS. Ostin uudet Stabilot ja vain siksi , että käytin kuviksen didaktiikan oppimispäiväkirjan teossa ruskeaa ja oranssia Stabiloa ja tittididii yhden tekstin jälkeen molemmat huusivat tyhjyyttä, hehe. Ovat muuten kamalan hintavia kyniä kyseiset tikut! En vain ymmärrä, miksi.
Tästäpä tuli hirveän pitkä romaanipapatus ja kaikki teksti siitä, mitä olen tänään tehnyt eli ei kovin jännittävää. Skippaa jos ei kiinnosta, mutta hyvää lauantai-iltaa kuitenkin!
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa tännekki vähän niitä kirppisjuttuja, kuvina ja hinta alle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli tarkoituksenikin laittaa niistä vähän kuvia :) Mikään vaate/asuste ei ole yli 7 euroa ja halvimmillaan korut 50 senttiä. Voin kyllä laittaa vielä tarkempaa hintaa sitten lähempänä !

      Poista