maanantai 15. lokakuuta 2012

Kirppisasiaa!

Mua pyydettiin ottamaan hiukan kuvia kirppikselle menevistä tavaroista ja antamaan vähän hintaosviittaa. Mä olen jo valitettavasti pakannut kaikki kasseihin, joten kuvia otin vain päällimäisistä tuotteista. Lyhyesti voin kertoa, että kallein tuote maksaa 15 euroa ja halvin 50 senttiä. Kallein vaate taitaa olla tuo yhdessä kuvassa esiintyvä Zaran takki, joka maksaa hurjat 6 euroa. Kengistä suurin osa pyörii siinä viiden euron paikkeilla, mutta yhdet , liian isot, aivan uudet ihanuudet maksavat sen 14 euroa, koska niitä ei ole kertaakaan käytetty ja ne on juuri hiljattain ostettu.
Asusteet ovat kalleimmillaan 4 euroa ja sekin taitaa olla laukku. Korut maksavat kaikki maksimissaan 2,50 rahaa. Ainiin! Ja vaatteiden koko on 34-36 eli S- koko. Ihan muutamia M-kokoja saattaa löytyä sekä L-koon vaatteita, jotka tulevat toisesta vaatekaapista. Kenkien koko on 38-39. 
Eli mars mars metsästämään ja ostamaan näitä rättejä Riihimäen Femmatorilta pöydästä 40 keskiviikosta lähtien aina seuraavaan keskiviikkoon, tervetuloa!
Photobucket
Photobucket
Photobucket

12 kommenttia:

 1. nöreee mie haluan ton zaran takin! t.toinen nöre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kuka haluaa Mara vai onko tää Saara joka käyttää salanimeä en tiiä ilmianna itsesi :D Mutta voin laittaa sivuun!

   Poista
  2. olen saara ja olen joskus jostain syystä tehnyt google-tilin toisella nimelläni eli mariana :D mitä kokoa se on?

   Poista
  3. No mä aattelinkin koska kyllä muistin että se on sun toinen nimi , mutta kun mulla on yksi toinenkin ystävä jonka nimi on maria niin en ollut varma ! Se on kokoa S :)

   Poista
  4. ogeee hei onko se sulla helsingissä tuun sinnepäin 9.-10.11. niin voisin tulla moikkaamaan ja muuta ja kokeilla vaikka samalla josko se mahtuis miulleki.

   Poista
  5. Öö no se on itseasiassa täällä porukoilla kun otin Riihimäeltä sen pöydän :s Mutta se takki on mullekin vähän semmonen, ettei sinne mahdu kunnon villapaita alle ja ottaa vähän hartioista kiinni. Mutta olisi ihan huippua kyllä nähdä tolloin!<3

   Poista
  6. mmmm zaran s voi kyllä olla vähän pieni. mutta nähdäääään! oon yhessä sellasessa seminaarimikäliejutussa perjantaista lauantai-iltapäivään(?) mut sen jälkeen oon ihan free ja en tiiä siitä meen sitte kotona käymään varmaan jos porukat on himassa, ne saattaa olla myös seinäjoella.

   Poista
  7. yritin vastata jo, näkyköhän se....? niin että zaran s voi olla vähän pieni. ja oon sillon pe-la-iltapäivään yhessä jutussa mut sen jälkeen ihan free ja olisi mahtavaa nähdä ja siitä meen mahdollisesti hämptoniin jos porukat ei oo enää seinäjoella. vi får se!

   Poista
  8. Siis nytkö viikonloppuna?:o Mä olen Berliinissä ensi viikonlopun äää menee taas ristiin!!!

   Poista
 2. Tänään kävin kurkkimassa, löytyihän sieltä jotain millä tukea vanhan koulukaverin kukkaroa ;) Pöytä vaan oli jo tullessa aika hyrskyn myrskyn! Taisi olla henkareita kymmenittäin mutta kaikki vaatteet oli tiputettu pöydälle tai maan tasalle isoon myttyyn :C

  VastaaPoista
 3. Voi Jenni kiitos rahallisesa tuesta ja hei kiva että löysitkin jotain! Voi ei mä arvasin, että siinä käy niin kun en pääse joka päivä sitä siivoamaan.. Tänään onkin sitten varmaan aika kiva siivo edessä kun meen käymään siellä.. Kiitos kun infosit, meen suoraa päätä sinne kun kun pääsen täältä Riksuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, toivottavasti saat loputkin myytyä :-)

   Poista