sunnuntai 28. lokakuuta 2012

LV-kasvojenhoitosarja

Sain taannoin Berneriltä testattavaksi LV:n uuden kasvojenhoitosarjan ja nyt olen kyseisiä aineita kokeillut parisen viikkoa, joten ehkä pystyn niistä jo joitan sanomaankin. Paketista kuoriutuivat puhdistusemulsio,kasvovoide,kasvovesi sekä kuorintavoide. Nämä kaikki ovat kehitetty herkälle,suomalaiselle iholle ja tehty yhteistyössä allergia ja astmaliiton kanssa. Itse innostuin tuotteista, koska oma nassuni tapaa kuivua varsinkin näin loppusyksystä/alkutalvesta, joten odotukset olivat aika kovat.Photobucket
Ensimmäinen reaktioni puhdistusemulsiosta oli, että ompas se läpikuultavaa ja voiko tämä edes toimia. Kyllä se silti todella hyvin alkoi kasvoilla hivenen vaahtoamaan ja pesi kaiken meikin pois kasvoilta ja jätti raikkaan olon. Hyvä fiilis siis jäi tästä aineesta.
Puhdistuksen jälkeen tuli käyttää kasvovettä, jota olen vieroksunut sitten teinivuosien. En ole nähnyt sillä mitään hyötyä koskaan, joten nytkin hyvin skeptisin silmin aloin nestettä kokeilemaan. Ainoa asia, jonka huomasin tämän kasvoveden toiminnassa, oli ihohuokosten supistumisen puhdistuksen jälkeen. Kai se sillä tavalla vähän rauhoittaa ihoa. En silti varmaankaan jatkossa kasvovettä käytä tämän putelin jälkeen. Eli oloksi jäi kohtuu neutraali.
Kuorinta-ainetta sai käyttää pari kertaa viikossa puhdistuksen jälkeen. Taas kerran koostumus oli hyvin hellävarainen, ehkä vähän liiankin hieno ainakin verratuna niihin kuorintavoiteisiin, joihin itse olen tottunut. Kyllä rakeisuuden tuntee, kun ainetta kasvoille hieroo, mutta kuorinnan voimakkuudesta en sitten tiedä.. Hyvin fresh olo tämänkin aineen jälkeen tosin jäi!
Itselleni mieluisin tuote on ollut ylivoimaisesti LV:n kosteusvoide. Pidän siitä, ettei se tuoksu millekään, levittyy helposti, on hyvin riittoisaa sekä sulaa iholle todella nopeasti, jonka jälkeen päivää voi taas jatkaa normaalisti. Ei jätä ihoa liian rasvaiseksi, vaan jättää kimmoisan pinnan. Tykkään todella paljon ja tätä aion ostaa itselleni jatkossakin!
Kokonaisuudessaan hoitosarja on varmasti sopivampi omaa ihoani paljon herkemmälle ihotyypille. Itse olen totuttanut nassuni hiukan vahvemmille ja ronskemmille tuotteille, joten en tunne näiden tehoa itselläni niin suureksi. Tykkään tuotteiden hajusteettomuudesta, siitä iso plussa! Levittyvyys on kaikissa todella hyvä ja putiloiden ulkomuoto todella raikkaan näköinen.  Silti jotenkin tuntuu, että ihohuokoset eivät puhdistu tarpeeksi syvältä.
Kokeilullahan se selviää, sopiiko tämä hoitosarja sinulle vai ei. Varsinkin kuivaihoiset, atooppista ihottumaa omaavat tai muuten herkkäihoiset, kokeilkaa.

2 kommenttia:

  1. Suosittelisin kyllä sinua käyttämään jatkossakin kasvovettä, jos ei tuota merkkiä niin sitten jotain muuta. Kasvoveden tarkoitus on poistaa kasvoille mahdollisesti jääneet epäpuhtaudet, palauttaa ihon pH ja supistaa ihohuokosia. Lisäksi kasvovedestä on myös se hyöty, että rasva levittyy kasvoille paremmin, eikä rasvaa tarvitse käyttää niin paljoa kerralla. Kasvovesi siis kuuluu olennaisena osana kasvojen puhdistukseen :) terkuin kosmetologi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan ajatellut tuota ph- tai rasvan levittyvyysjuttua! Kiitos paljon, että vaivauduit kertomaan asiasta:) Ehkä tuon loputtua etsin sopivamman veden kasvoilleni ja jatkan käyttöä kerta siitä oikeasti on noin paljon hyötyä!

      Poista