lauantai 10. marraskuuta 2012

Extraordinary hairoils.

Tänään olin tosiaan koulupäivän jälkeen Bonnierin toimistolla muutaman muun tyttölöisen kanssa testailemassa hiusöljyjä seuraavan Costumenumeron lukijaraati-juttua varten. Itse en ole mikään öljyjen asiantuntija, mutta oli niitä silti hauska kokeilla näihin mun kuolleisiin blondilatvoihin. Tarjolla oli vaikka mitä hyvää, muut tytöt olivat todella mukavia ja Costumen kauneustoimittaja, Elisa mukaan lukien! Tuollaista tekisi kyllä mielellään työksi näin opiskelun sivubisneksenä.
Palkkioksi saatiin vielä valita hiusöljyistä suosikkimme. Itse valitsin Kevin Murphyn hiusöljyn, koska pidin sen koostumuksesta ja tuoksusta eniten. No mutta loput arvostelut voitte lukea tammikuussa ilmestyvästä lehdestä.
Nyt olen pitkästä aikaa täällä metsäkodissa ja kohta menen nukkumaan pikkupossujeni kanssa, jotta jaksan heti aamusta alkaa tankkaamaan kasvatussosiologiaa. Valehtelematta ehkä puuduttavin opus, jonka olen koskaan avannut! Asiat ei yhtään uppoa mun päähän ja alan kokoajan enemmän ja enemmän epäillä, että tentti taitaa jäädä läpäisemättä, jes.
Photobucket
Photobucket
Paita Gina Tricot, Nahkahousut New Yorker, Kengät M&S, Kaulus Primark (UUSI)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

3 kommenttia:

 1. http://cherryshoelove.blogspot.fi/2012/11/haaste-vastaanotettu.html

  Sinut on haastettu!

  VastaaPoista
 2. Ihan huiman kiva asu, noi irtokaulukset on tasan kivoimmat mitä oon nähny! Rakkautta!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitoksia mielettömästi :) Mä oon kanssa ihan hurahtanut kaikenlaisiin kauluksiin ja tää on kyllä ehdottomasti myös mun lemppariversio. Kangaspala käteen, neula ja lankaa plus helmiä niin tuollaisen taikoo tuollainen näppärä tyttö itsekin ;)

  VastaaPoista