tiistai 4. joulukuuta 2012

Becoming FIT.

Liikunta on ollut osa mun elämää ihan pienestä asti. En ole edes ajatellut sen vaikuttavan mun terveyteen ja hyvinvointiin, niin kiinteästi se on kuulunut mun päivärutiineihin. Mutta vanhetessa, ja liikunnan merkityksen lisääntyessä sekä rakkaan, ihanan futisharrastuksen ollessa tauolla, oon alkanut etsimään uusia tapoja pysyä kunnossa ja terveenä. Sen myötä oon alkanut ihailemaan treenattuja, lihaksikkaita mutta silti niin kauniita ja omalla tavallaan siroja kroppia. Rispektit kaikille, jotka ovat jaksaneet tehdä duunia lihasten eteen en voi kun kunnioittaa. 
Haluan kunnioittaa myös itseäni. Tästä päivästä lähtien alkaa treenielämä, toki muuhun elämään rinnastettuna!Ei tämmöistä vetelävartaloa jaksa enää katsella. Ja nyt jos joku tulee äriseen, että mitä valitan vartalostani, voi pitää mölyt mahassaan, sillä treenattu kroppa on täysin eri asia kuin treenaamaton tai puoliksikaan treenattu.
Eli huomenna salille ja eteenpäin kera hullun treeniohjelman. Jouluna voi tulla pari vapaapäivää, mutta mä aion omistaa lihakset ensi kesään mennessä. Jospa sitä pääsisi taas kirmaamaan viheriöillekin. Parit inspiroivat kuvat loppuun ja avot. Peukut pystyyn, että tää onnistuu.
Ps. Tervetuloa treenaileen mun kanssa Unisportiin!
Photobucket
Kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti