perjantai 25. tammikuuta 2013

Perfect Red Lips by Yves Rocher

 photo _DSC1486-1_zps4b8c11ba.jpg
Sain pari päivää sitten pitkästä aikaa testituotteita Yves Rocherilta. Osoitteenmuutoksen takia on ollut hiukan lähetysongelmia syksyllä, mutta nyt asia on korjattu. Testiin saapuivat täydellisen huulimeikin ainekset: Huulipunasivellin, Sexy pulp Volume Gloss-huulikiilto, Couleurs nature huultenrajauskynä sekä tietenkin täydellisen punainen huulipuna.
 photo laumlhi_zps2970e379.jpg
Ensimmäisenä tietenkin rajataan huulet. Couleurs naturen rajauskynästä tuli mukavasti pigmenttiä ja sillä oli helppo rajata. Rajauskynän värikoodi on 03.Punainen. Väri on myös täydellinen minulla, joka käytän enimmäkseen punaisia huulipunia.
 photo laumlhikuva_zps801d0a8a.jpg
Seuraavana testailin pelkän huulikiillon väriä. Kiva, kostea koostumus ja mukavan kiiltävä. Mielestäni ei tahmannut huulia ollenkaan ja tuntui kevyeltä. Levitin kiillon huulipunasiveltimellä, joka auttoi saamaan huulille tarpeeksi ohuen kerroksen. Huulikiillon väri on kirsikkaroosa.
 photo lhempaumlauml_zpse873e0dc.jpg
Ja sitten tietenkin koko kokonaisuus. Huulipunan päälle sivelin vielä vähän kiiltoa. Puna oli todella täyteläinen ja aivan ihanan värinen! Tahraa kyllä lasin heti juodessa, mutta pigmenttiä on niin paljon, että punaa jää silti huulille aivan riittämiin. Tämän väri on 32. Rouge Coquelicot.
 photo _DSC1498_zps43b25013.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti