perjantai 8. helmikuuta 2013

Primo body butter dark chocolate

Viikonloppu taas edessä, ihanaa. Yksi kirjoitustehtävä pitäisi väsätä maanantaiksi, mutta kyllä se siitä. Tänään käväisin hoitamassa asioita ja samalla hakemassa voittolahjakortillani ostamat Dr. Martensin maiharit. Ne olivat aika huiput, mutta niiden pitää kyllä vielä hivenen muovautua jalkaani.
Antti teki tänään meille ruoaksi Texmex-uuniperunoita ja ne olivat aivan mahtavia, vaikken mikään uuniperunoiden ystävä ole koskaan ollut. Nämä kuitenkin maistuivat todella hyviltä, joten niitä taitaa meidän taloudessa   olla uudestaankin lounaana. Jälkkäriksi parit laskiaispullat ja avot oli mukava lähteä treeneihin.
Sain Jenniltä viime viikolla testiin Dermosilin vartalovoita. Mulla on jo ennestään kokemusta Dermosilin tuotteista ja positiivinen kuvani säilyi hyvä. Ihana suklaan tuoksu oli huumaava ja voi kosteutti ihoa todella hyvin. Varsinkin pakkassäistä kärsivät, koetuksella olevat sääret saivat kuin uuden elämän tämän bodybutteri ansiosta. Tuoksu on kuitenkin aika voimakas, joten en suosittele laittamaan voita joka puolelle kehoa. Sääret olivat juuri sopiva määrä suklaata keholle ja nenälle. Suosittelen kovasti!
 photo _DSC1608.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti