torstai 7. maaliskuuta 2013

The Makeup by Stephan Øien

Eilen sain kokea jotain aivan mahtavaa ja ehkä ainutkertaistakin. Pääsin nimittäin elämäni ensimmäistä kertaa oikeasti meikattavaksi, eikä tätä meikkiä toteuttanut ihan kuka vain, vaan norjalainen meikkitaiteilija Stephan Øien!
Kiitos Bernerin ja IsaDoran, sekä tietenkin Stephanin, sain vihdoin vähän vihiä, miten voisin käyttää luomivärejä, jotka ovat tuntuneet aina jotenkin vieraalta omassa kuontalossani(paitsi tietenkin matchy matchy 7-luokkalaisena..). 
Ja mukaan kotiin viemisiksi sain mahtipaketin uusia Bella Vita Spring 2013 -meikkejä sekä pari ylimääräisjuttuakin. Nyt vaan itse testeröimään, millaista jälkeä saan noilla työkaluilla aikaiseksi.
Enää meikistä on jäljellä vain kasa kuvia muistoiksi. Kumpa olisi aina kotona tuollainen meikkaaja niin ei tarvitsisi huolehtia koskaan, näyttääkö rupsahtaneelta tai väsähtäneeltä. Olisi yksi stressinaihe vähemmän. Ehkä palkkaan sellaisen kun olen tullut miljonääri-luokanopettajaksi.
Olen potenyt ikävää yskää tämän viikon ja treenaaminen on jäänyt vähemmälle. Kävelylenkki saa kelvata tämän päivän hölkkätreenistä, ei voi mitään.
 photo _DSC1973sfdsdfsdf.jpg
 photo _DSC1978.jpg
 photo _DSC2017.jpg
 photo _DSC2018.jpg
 photo _DSC2004xcvcxvcxv.jpg
 photo _DSC2030.jpg
 photo _DSC2050.jpg
 photo _DSC2054.jpg
 photo _DSC2061.jpg
Ja tittididii! Tässä on lopputulos. Tuo huulipuna on aivan täydellisen värinen.
 photo _DSC2080.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti