tiistai 18. lokakuuta 2016

This past week has been a strange one

No ei oikeesti ole ollut mitenkään outo viikko, mutta viime viikko oli todella mukava viikko! En ole viimeisen kahden vuoden aikana osallistunut hirveämmin opiskelijarientoihin, mutta viime viikolla tein poikkeuksen! Nimittäin Condus Amazing Race! Kyseessä on niin huippu opiskelijatapahtuma, että sen kohdalla teen poikkeuksen joka vuosi. Tää oli jo viides kisavuosi meikäläiselle ja tähän astisen amazingrace-urani paras vuosi. Meidän tiimi, Voittopukit sijoittui 13. sijalle, mikä on aika hyvin 120:sta joukkueesta! Oon tosi ylpeä meistä ja tätä voidaan hyvällä mielellä muistella koko loppuvuosi.
Viime viikolla onnistuin myös tekemään mielettömän hyvää ja helppoa juuressosekeittoa. Olin taannoin ostanut k-marketista ämpärillisen juureksia ja nyt ne pääsi maukkaaseen käyttöön, kun puolista soseutui keittoa pakkasen täydeltä. Suosittelen ehdottomasti testaamaan. Sosekeiton osaa valmistaa huonompikin kokki (Itselläni on todistusaineistoa). Ohjeita on netissä pilvin pimein ja sekaan voi heittää juuri oman maun mukaisia juureksia ja mausteita. 
Torstaina pääsin kokeilemaan jotain uutta. Olin nimittäin jalkaterapeutilla. Eräs joukkuekaverini opiskelee Metropoliassa jalkaterapeutiksi ja hän pyysi minua testiasiakkaaksi ja koska homma kuulosti mielenkiintoiselta olin oitis valmis tulemaan. Jalkaterapeutit tutkivat ja hoitavat jalkojen kovettumia, kynsien tai muiden jalan osien epämuodostumia sekä kuivumia. Itselläni tutkittiin juurikin jalkapallon aiheuttamia päkiän kovettumia sekä hiottiin paksuuntuneita kynsiä. Vaikka itse en pidä toisten jalkoihin koskemisesta oli todella ihanaa, että joku hoiti minun jalkani kuntoon. Nyt kynnet ovat todella siistit ja kovettumat alkaneet pehmetä!

Loppuviikon vietinkin Pietarsaaressa poikaystäväni vanhempien luona kyläillen. Sinne on aina mukava mennä, koska jostain syystä siellä pystyy samanaikaisesti tarvittaessa keskittymään kouluhommiin, mutta toisaalta taas rentoutumaan ja irrottamaan Helsingin melskeestä. Toinen tällainen paikka on kotonani Lopella.


Jeppiksessä vastassa on aina kaksi ihanaa beagle-neitoa, joiden kanssa tykkään käydä lenkkeilemässä. Pietarsaaressa miljöö on jotenkin todella kaunis, sillä omakotitalot ovat suurelta osalta puutaloja ja jollain tapaa tuovat mieleeni sekoituksen Porvoota ja vanhaa Raumaata. Ehkä ensi kerralla otan enemmän kuvia maisemista niin näette, mitä tarkoitan.

Ehdimme puuhailla vaikka mitä pidennetyllä viikonlopullamme! Tietenkin kävimme treenaamassa vakiosalillamme Fitness Clubilla, mutta sen lisäksi lauantai oli pyhitetty kehonhuollolle ja palautumiselle. Kävimme molemmat hierojalla aamusta, joten lepo tuli kyllä tarpeeseen. Kehon huoltaminen on hyvin tärkeä osa treenaamista. Tästä minun pitää itseänikin muistutella aika ajoin kun venyttelyt ja putkirullaukset tuppaa unohtumaan. Sunnuntaikin meni vielä vähän hengaillessa ja kevyiden treenien merkeissä, mutta tuli sitä pieni lenkki ja muutama geokätkö etsittyä.

Pitkästä aikaa elokuvateatteriin tuli joku molempia kiinnostava leffa, nimittäin Inferno! Leffa oli Da Vinci-koodin ja Enkeleiden ja demoneiden tapaan jännittävä ja sisälsi mielenkiintoisia arvoituksia, mutta jotenkin fiilis leffasta jäi hieman latteammaksi kuin aikaisemmissa. Teema tosin oli hyvinkin mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä.
Eilen sitten palauduimme takaisin Helsinkiin, mutta onneksi tämäkään viikko ei ole kamalan rankka. Mulla on koulua vain tänään ja huomenna. Torstaina suuntaan perheeni kanssa Turkuun hotelli Caribiaan viettämään laatuaikaa ja nauttimaan kylpylän antimista sekä runsaasta aamupalasta. Voin kirjoittaa siitä reissusta lisää viikonloppuna.

Nyt kuitenkin alan valmistautua Esport Bristolin worldjumpinbasic- trampoliinijumppatunnille! Haluaisitteko mahdollisesti kuulla siitä jotain?

Mukavaa viikkoa!
 🌸 : Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti