tiistai 4. lokakuuta 2016

Wanna feel your skin

Tänään on aivan ihanan aurinkoinen päivä ja mieli täynnä energiaa. Syksy on ehdottomasti yksi mun lempivuodenajoista. Etenkin tänä syksynä aurinko on näyttäytynyt poikkeuksellisen paljon ja tuonut esiin syksyn väriloiston aivan mielettömän upeasti. Ilma on raikas eikä tarvitse välittää siitepölyistä. On taas aikaa omille jutuille vilkkaan kesän jälkeen ja saa keskittyä itseensä.

Kesän jälkeen on hyvä hoitaa auringon päivettämää ihoa kunnon kosteutushoidolla. Oma ihoni on Kreikan matkan jäljiltä vielä hieman päivettynyt, mutta alkaa palautua normaaliväriin ja nenän pään iho uusiutuu kuoriutumalla. (BTW olisitteko kiinnostuneita kuulemaan Kreikan reissusta enemmänkin?) Ihoa on tärkeä hoitaa ja kosteuttaa kunnolla aika ajoin. Tähän sain mielettömän apuvälineen testattavaksi Garnierilta!

Buzzadorina saan silloin tällöin uusia tuotteita testattavaksi ja tarkoituksenani onkin jakaa mielipiteeni testattavasta tuotteesta. Tällä kertaa testattava tuote oli Garnierin Moisture Bomb liinanaamio, joka superkosteuttaa ihoa ja antaa sille uutta energiaa uusiutua. Liinaa tulisi pitää kasvoilla 15 minuuttia, jonka jälkeen sen voi heittää pois ja kasvot jäävät kosteutetuiksi ja hehkuviksi.Sain testiin kolme liinaa, mutta koska oma ihoni ei ole kuivimmasta päästä, päätin itse käyttää liinoista yhden ja antaa äidille ja ystävälleni testattavaksi toiset liinat. Ensinnäkin avatessani pakkauksen, oli liinanaamion suojakalvo irronnut ja naamion levittäminen tämän takia oli kosteuden vuoksi kohtuu hankalaa. Jos jotakin niin kostea naamio kyllä oli ja jäikin iholle kiinni hyvin sekä pysyi paikallaan ongelmitta. Enemmänkin ongelmia tuotti silmille, nenälle ja suulle tarkoitetut reiät, jotka eivät ollenkaan osuneet oikeille kohdille vaan tukkivat sieraimet ja osuivat inhottavasti hampaisiin. Naamion koko oli itselleni aivan liian suuri. Liinan tuoksu oli kuitenkin miellyttävä!


En pystynyt pitämään naamiota edes kymmentä minuuttia niin epämiellyttävältä se tuntui. Vaikka poistinkin naamion aikaisemmin kuin ohjeissa luki jäi iho todella kosteaksi, jopa märäksi. Iho jäi niin märäksi, että minun oli pakko pyyhkiä kasvoni pyyhkeellä saadakseni kasvoille miellyttävän fiiliksen.


Uskon Garnier MoistureBomb liinanaamion olevan hyvä hätäapu kuivalle iholle. Itselleni naamio oli kuitenkin aivan liian kosteuttava ja aikaan sai jopa pieniä näppyjä kasvoille.

Minulla olisi hirveä halu palata kirjoittelemaan blogia. Ongelmanani on ehkä kuitenkin laiskuus kantaa järjestelmäkameraa mukanani. Ison treenikassin lisäksi jostain syystä kameran mukaan ottaminen joka paikkaan ei tunnu houkuttelevalta. Ja perfektionismini vuoksi kännykällä otetut kuvat eivät täytä laatukriteerejäni ja nytkin harmittaa kun tämän postauksen kuvat on otettu kännykkäkameralla. Pahoittelut siitä. Ehkä keksin jonkun ratkaisun tähän ongelmaan lähiaikoina. Ainakin yritän.

 
Mukavaa viikkoa kaikille! 
🌸 : Noora

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti